COLORATIVA INITIATIEF Het Binnenhofcomplex gaat vanaf 2020 grondig gerenoveerd worden. Na een renovatie van vijfenhalf jaar voldoet het complex weer aan alle eisen. Een enorme onderneming, die binnen afzienbare tijd het hart van het regeringscentrum in Den Haag ‘op z’n kop’ zet.

Met medewerking van de bewoners van het Binnenhof stelt de projectorganisatie Document voor een Monument een driedelige serie rijk geïllustreerde koffietafelboeken samen over het veelomvattende restauratie- en vernieuwingsproces.

De voorbereidingen voor de serie boeken zijn in volle gang en de projectorganisatie zelf staat als een huis. We hopen met deze post alvast uw belangstelling te wekken.

We zijn als organisatie afhankelijk van de steun van participanten en partners. Graag gaan we met u in gesprek over mogelijke samenwerkingsvormen. We hopen van harte dat ons project mag rekenen op uw enthousiasme en steun.

 

Initiatiefnemers

Document voor een Monument is een initiatief van Dick Holthuis en Mizja Haak. Ze zijn verantwoordelijk voor de creatieve directievoering. Dick Holthuis is daarnaast verantwoordelijk voor de fotografie en beeldredactie en Mizja Haak voor het project- en productiemanagement.

 

Meer informatie

 

 

Subscribe to our newsletter
COLOR MATCH